Un nou an, un nou motiv de bucurie: Prestige Events împreună cu Phaser și DJ Benito te invită la Revelion 2018 în Timișoara – REVeal your colour. Amplasați aproape de centrul Timișoarei, pe Bulevardul Vasile Pârvan nr.5, sala Prestige Events dispune de o capacitate de 180 de locuri, cu bar separat în lounge pentru momentele de relaxare, meniuri variate de mâncare și băuturi. Avantajele includ sistem de lumini perimetrale ambientale, sistem de sunet performant L-Acoustics, probabil cel mai performant din Timișoara și servire ireproșabilă asigurată de Ospătari pentru evenimente.

Fără să te reținem prea mult, iată și o scurtă prezentare a celor ce-ți vor face anima petrecerea dintre ani:

DJ Benito va aduce muzica bună pe ringul de dans. Tu și prietenii tăi veți anima petrecerea pe ritmul celor mai cunoscute și apreciate hit-uri din toate timpurile, iar pofta de dans va dăinui până dimineață datorită sonorizării excelente.

Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie. Trebuie doar să-i vezi o dată live și vei înțelege că un show Phaser este un “tour de force” încărcat cu intensitate, dar și cu momente de sensibilitate simplă.
Printre cuvinte, imagini și vise, scrise cu grijă pe note, ei spun povestea ta și a mea, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiți de viață și ne arată că a fi îndrăzneț este o stare de spirit și că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari. [Carina, Radu, Sebi, Lucian si Arnold]

Rezervă-ți acum seara de Revelion 2018 contactându-ne la numărul 0752 806 143 sau pe pagina noastră de Facebook.