Cineva a spus cândva că adevăratele povești de dragoste încep să prindă viață când cei doi îndrăgostiți aleg să facă marele pas și să-și unească destinele.

Pentru ca voi să aveți parte de o nuntă perfectă, Prestige Events vă oferă toată eleganța și avantajele de care ai nevoie pentru seara voastră specială.

Suntem aproape de centrul Timișoarei, cu o capacitate de 180 de persoane și toată eleganța de care aveți nevoie pentru evenimentul vostru deosebit.

Lounge-ul separat, cu bar propriu, este ideal pentru pauzele de la dans și pentru discuțiile restrânse, intime.

Suntem parteneri cu Ospătari pentru evenimente, cei mai buni provideri de ospătari din Timișoara. Îmbrăcați la 4 ace și manierați, aceștia îi vor servi pe invitați într-un mod ireproșabil.

Bucătăria proprie vă oferă avantajul de a avea delicii și preparate proaspete la evenimentul vostru. Varietatea meniurilor, toate la prețuri accesibile, asigură faptul că fiecare invitat va fi mulțumit de selecția de mâncăruri.

Luminile perimetrale arhitecturale și boxele performante L-Acoustics dau tonul petrecerii cu sunet clar și atmosferă după preferințele personale.

Mai mult de atât, dacă alegeți o nuntă Prestige, primiți din partea noastră o cameră la renumitul Hotel Savoy, care se află la distanță foarte mică atât de centrul orașului cât și de Prestige Events.

Puteți afla datele libere și să vă programați evenimentul la 0723 657 655.