Glazuri dulci, blaturi pufoase, creme fine, ciocolată, frișcă naturală, nuci și fructe proaspete se contopesc pentru a crea gustul deosebit oferit de cofetăria AMRA.

De la nuntă, botez, aniversare și până la evenimente corporate, aceștia vă oferă o selecție delicioasă de produse de brutărie, patiserie și cofetărie. Torturile personalizate făcute de aceștia sunt o piesa de rezistență a oricărui eveniment special, create după preferințele tale.

Bucură-te de varietate și alege fără griji orice tip de prăjituri și dulciuri pentru evenimentul tău, precum prăjituri tradiționale, paleuri, fursecuri, cupcakes, merengue, Raffaelo, Roshe, mousse mix și multe altele, special create pentru un contrast de gust sublim.

Pentru evenimentele corporate, AMRA vă pune la dispoziție o varietate de platouri dulci sau sărate, prăjituri mini, platouri de patiserie mini, platouri reci, precum și pâine sau chifle după preferințe.

AMRA este compusă dintr-o echipă pasionată, orientată spre oameni. De peste 20 de ani, aceștia îmbină tradiționalul și noul pentru a-ți oferi exact ceea ce-ți dorești.